Újdonságok:

Create your own web pages in minutes...
Tőzegtavak Horgászegyesület Kóny
horgászegyesület, kóny, Kóny, kony, Kony, tőzeg, Tőzeg, tözeg, Tözeg, tozeg, Tozeg, tőzegtó, Tőzegtó, Tözegtó, tözegtó, Tőzeg tó, tőzeg tó, Tőzeg-tó, tőzeg-tó, tőzegtavak, Tőzegtavak, tözegtavak, Tözegtavak, tőzegtavak he, Tőzegtavak he, Tözegtavak he, tözegtavak he, tőzegtavakhe, Tőzegtavakhe, tözegtavakhe, Tözegtavakhe, horgásztó, gyor, Gyor, györ, Györ, győr, Győr, moson, Moson, mosonmagyaróvár, Mosonmagyaróvár, mosomagyarovár, Mosonmagyarovár, mosonmagyarovar, Mosonmagyarovar, magyarovar, Magyarovar, magyaróvár, Magyaróvár, Magyarovár, magyarovár, megye, Megye, nyugat, Nyugat, kisalfold, Kisalfold, kisalföld, Kisalföld, dunantul, Dunantul, Dunántul, dunántul, Dunántúl, dunántúl, észak, Észak, eszak, Eszak, Sopron, sopron, ponty, csuka, amur, harcsa, kárász, keszeg, busa, horgász, halász, horgasz, halasz, horgászat, halászat, horgaszat, halaszat, 
anglerverein, Anglerverein, anglervereinigung, Anglervereinigung, torf, Torf, torfsee, Torfsee, torfseen, Torfseen, torf see, Torf See, torf seen, Torf Seen, torf-see, torf-seen, Torf-See, Torf-Seen, Angler, angler, angel, Angel, Angeln, angeln, Fisch, fisch, Fische, fische,fischen, Fischen, fangen, Fangen, angelsee, Angelsee, Anglersee, anglersee, angelseen, Angelseen, Anglerseen, anglerseen, Karpfen, Hecht, Hechtsitzstange, Katzenfisch, Amur, Brachsen, Crucian, ungarn, Ungarn, ungarisch, Ungarisch, ungarische, Ungarische, ungarischer, Ungarischer, ungarischen, Ungarischen, ungarisches,Ungarisches, kleintiefebene, Kleintiefebene, 

Egyesület neve: Tőzegtavak Horgászegyesület
Székhelye: 9144,Kóny,Rákóczi u.5.
Alapítás éve: 1994
Adószáma: 18528343-1-08


Jelenlegi vezetőség:
Elnök:                           Varga Ferenc, 06-70-533-5090
Alelnök:                        Tóth Máté, 06-20-402-7052
Titkár:                           Németh Gyula, 06-70-324-4925
Gazdasági felelős:         Máté Lénárd
Fegyelmi bizottság:
                        elnök:    Dömötör Imre
                        tagok:    Szigeti Tivadar, ifj. Török Gábor, Horváth Gábor
                                     
Felügyelő bizottság:
                        elnök:    Kiss Károly
                        tagok:    Kiss Gábor, Dömötör György, Dömötör Attila, Tóth Ferenc
                                     
Vezetőségi tagok:          Szép Lajos, Borsos Béla, Szabó Ferenc, Illés Attila, Aller Imre

A kónyi Tőzegtavak Horgászegyesület 1994.06.16-án került bejegyzésre a Győr-Moson-Sopron megyei Bíróságon.

Célunk, hogy a község és a környékbeli települések horgászainak hosszútávon, elérhető áron, szervezett körülmények között tudjunk horgászati és kikapcsolódási lehetőséget biztosítani. A tavaink természetes halállományát megőrizni illetve visszaállítani.

Feladatunknak tekintettük továbbá az egyedülállóan szép természeti környezet védelmét és megóvását, valamint az erre való nevelést.

Célkitűzéseink megvalósításában partnerre találtunk Kóny község Önkormányzatában, a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóságában és a területileg illetékes Halászati Hatóságban egyaránt, akikkel mind a mai napig korrekt és kiegyensúlyozott kapcsolatot ápolunk.

Az alapítást követő első öt évben vízterület nélkül működtünk.

1999-ben a Kónyi-tavak tulajdonosának, a település Önkormányzatának nélkülözhetetlen segítségével sikerült megállapodni a tavak addigi halászati hasznosítójával, a győri Előre Halászati Termelőszövetkezettel a halászati jog megvásárlásáról.

A kártalanítási összeg (1 300 000Ft) megfizetése után-amit a 90 alapító tag adott össze-a vízterületek halászati joga a kónyi Önkormányzaté lett és azt 15 évre szóló haszonbérleti szerződés keretein belül Egyesületünkre ruházta át.

Szervezetünk létrehozásában és abban,hogy most saját vízterülettel rendelkezünk, elévülhetetlen érdemeket szerzett az Egyesület első elnöke Szabó Sándor, valamint Aller Imre, Kóny község polgármestere, akiknek ezúton is köszönetet mondunk.

A kezdeti 90 fős létszám időközben jelentősen nőtt. 2008-ban már 175 egyesületi tagot tartottunk nyilván és bízunk abban,hogy ez a szám még tovább fog emelkedni a következő években. A Vezetőség határozott szándéka,hogy a gyarapodó tagság számára rendszeres és szisztematikus haltelepítésekkel javítsa a fogási esélyeket,mind a békés,mind a ragadozó fajok tekintetében.


Copyright © 2002-2008 Web Page Maker Inc. All Rights Reserved.
A 25. Jubileumi Kiss Tibor horgászverseny fényképei megtekinthetők a galériában!!!Társadalmi munka időpontok:
május 26. szeptember 15.

Szakítva a hagyományokkal, több horgásztárs javaslatát a vezetőség megvitatta, és elfogadta, hogy ezentúl a TIMÁR MIX MINI PECAPLÁZA horgászboltban (Kóny Béke utca 1/a, a sportcsarnok mellett), annak nyitvatartási ideje alatt minden horgász számára lehetőség lesz az igényelt horgászokmányok megszerzésére. A várakozások elkerülése érdekében van lehetőség időpont egyeztetésre a +36-20-402-70-52 és a +36-20-402-78-24-es telefonszámokon.
Jegyek értékesítése 2019.02.01. naptól várható.

Az engedélyek kiadásának feltétele az időben leadott és előírásoknak megfelelően vezetett fogási napló.

A fogási napló is leadható a Pecaplaza Horgászboltban

Aki nem megfelelően vezeti fogási naplóját, az 2.000.- Ft pótdíjat köteles fizetni.

Állami horgászjegyet csak olyan horgász válthat, aki rendelkezik horgászkártya regisztrációval - engedély váltáskor a kártyát, vagy a regisztrációkor kapott nyilatkozatot és a befizetett csekk szelvényt bemutatja.

Területi engedély ára felnőtteknél 3.000.- ft- tal ifjúsági ketegóriában 1.500.- ft- tal emelkedett.

Eseményeink: